SoundHound

SoundHound voor Android

Hoe heet dat liedje ook alweer? Kom erachter met SoundHound

Ontdek en bewaar We waren erg onder de indruk van zowel de snelheid als de nauwkeurigheid van SoundHound. De app is zowel sneller als betrouwbaarder dan zijn beroemde concurrent Shazam. SoundHound is erg gebruiksvriendelijk. Tik op de grote...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Snelle herkenning
  • Veel informatie over artiesten
  • Mogelijkheid om bookmarks aan te maken

TEGEN

  • Nummers kunnen niet gratis gestreamd worden

Excellent
9

Ontdek en bewaar

We waren erg onder de indruk van zowel de snelheid als de nauwkeurigheid van SoundHound. De app is zowel sneller als betrouwbaarder dan zijn beroemde concurrent Shazam.

SoundHound is erg gebruiksvriendelijk. Tik op de grote knop en SoundHound "luistert" naar het liedje dat op dat moment wordt gespeeld of geneuried. 

Hoe gebruik je SoundHound?

Je gebruikt SoundHoud op één van de volgende manieren. Hou je telefoon bij de speakers als het liedje in kwestie wordt afgespeeld, neurie of zing het liedje of zoek op tekst.

Zodra SoundHound het liedje heeft gevonden, krijg je een enorme hoeveelheid informatie te zien over dat nummer.

Koop het liedje via Amazon, bookmark het nummer, bekijk gerelateerde video's op YouTube, zoek de tekst, lees de biografie van de artiest en bekijk de andere nummers op het album. Ook kun je je ontdekking delen via mail, Twitter, Facebook of sms.

Geduchte concurrent voor Shazam

Al met al is SoundHound een zeer goede app om muziek te herkennen en een uitstekend alternatief voor Shazam.

Met SoundHoud is het eenvoudig om erachter te komen hoe dat liedje heet dat je toevallig op de radio hoort of al tijden in je hoofd hebt zitten.

Meeste downloads Audio voor android

SoundHound

Download

SoundHound 8.9.4

Beoordelingen about SoundHound

  • door Anonymous

    Soundhound. soundhound is een erg goede applicatie, die ik al voor langere tijd gebruik. hij herkent ieder nummer, je kan nummers direcMeer

Promotie×